Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu
Andutsa scrie:Hello viitori colegi. eu sunt anul 2 la drept.
Intreba cineva daca trebuie diploma de bac in original: nu trebuie, e suficienta doar copia legalizata. iar foaie matricola nici aia nu trebuie. copie dupa buletin si certif de nastere ar mai fi, fisa medicala cu vaccinurile si cam atat parca. scrie si pe brosura.
Si va puteti inscrie pana in ultima zi, sigur veti gasi si atunci locuri, de obicei se depaseste numarul alocat inscrierilor, fiindca la multi dreptul e a doua optiune si daca au intrat unde au vrut se vor retrage de aici, si uite asa noi am fost la inceput 600 si in anul 2 acum vom fi 300 :)
Am stat si eu in camin, dar mi-a fost de ajuns perioada aceea si m-am mutat intr-un ap, la 5 min de facultate. se merita sa stai un an, ca sa vezi cum e, dar eu nu am mai rezistat :D
daca va pot ajuta cu cartile si cu alte cursuri la care nu trebuie sa cumparati carti, sa ma anuntati. eu am mers cu laptopul si am totul in Word, corect gramatical si complet.
Daca vreti sa mai vb. id-ul meu este sacral_wild_rose
Va pup si bafta mare in primul an de studentie ;))
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori