examen info sem1 Drept,ziAnul 1

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

examen info sem1 Drept,ziAnul 1

Mesajde ania » Sâm Ian 13, 2007 10:30 am

kre stiti ceva de importanta examinarii practice,si dak cumva e restanta in cazu in kre nu-l iau, si knd e examenul teoretic. sunt mult prea multe exercitii si referate si nu pricep cum pot fi rezolvate intr-o ora la lab,la examen. deci kre e importanta examinarii practice??????
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde admin » Sâm Ian 13, 2007 4:34 pm

Pe scurt:

Examenul teoretic este in vara si valoreaza 6 puncte din nota finala.

Examenul de laborator valoreaza 4 puncte din nota finala.

Asta inseamna ca daca nu aveti nota la laborator dar obtineti nota 10 la examenul scris o sa aveti nota finala 6.

Formulele de calcul sunt urmatoarele:

nota finala = 0.6 x nota examen scris + 0.4 x ( 0.5 x nota laborator sem I + 0.5 nota laborator sem II )

Pentru grupele 1-6 care au facut cu mine (pentru celelalte grupe - luati legatura cu domnul Emil Florea - laborator 2):

Nota de la laborator = 0.4 x nota de la temele de laborator + 0.6 x examinarea practica

Asta inseamna ca in cazul in care nu aducati temele de laborator si obtineti 10 la examinarea practica , nota dvs. de laborator pe sem I va fi 6.

Dvs. nu va trebui sa rezolvati acele teme la laborator in data de 18 ci sa sustineti un examen la calculator.

Succes

P.S. : Daca a-ti fi venit la ore a-ti fi stiut deja acest lucru.

Bafta.
admin
Profesor Informatica / Lect.Ing.Dr.
Profesor Informatica / Lect.Ing.Dr.

Mesajde ana » Lun Ian 15, 2007 5:20 pm

din cate stiu temele pentru seminarul de informatica sunt undeva pe net. unde?
si mai stiu ca nu pot sa intru in examinarea practica fara ele. e adevarat?
ana
Baby Student
Baby Student

Mesajde ania » Lun Ian 15, 2007 5:23 pm

www.univnt.ro/upload/stiri/laborator/
asta e linkul cu temele(cele unde scrie drept - 3,4,5),si cik da, nu poti sa intri fara ele, dar makr incerci sa faci kteva k unele-s usoare. si pe link nu apar primele 2 teme kre au fost dictate la lab. in primele 2 seminarii.BAFTA
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde ana » Mar Ian 16, 2007 8:28 am

si primele 2 teme sa inteleg ca nu le ai nici tu?
si alea din tema 3 cum sa le fac daca n-am programul ala... le are cineva sau macar o parte sa mi le dea si mie...?
ana
Baby Student
Baby Student

Mesajde ania » Mar Ian 16, 2007 9:30 am

pai primele doua teme sunt asa: la prima tema tre sa faci un referat in kre sa zici componente periferice ale unui calculator specific unui birou de criminalistica:)), si tema 2 consta in doua referate, unul in care sa detaliezi meniul din word, sa spui ce face fiekre optiune din bara de meniu, si al doilea referat din tema 2, comenzi ms-dos. bafta la cautari pe google k le gasesti.
si la cele cu lex expert,ori te duci intr-unu din laboratoarele din facultate knd ai tu kef, si nu ti ia mai mult de 20minute sa scoti ce ai nevoie si ti trimiti pe mail.trebuia sa t interesezi si tu ceva mai rpd.
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde ania » Mar Ian 16, 2007 9:34 am

eu una le am p alea d la tema 3,eventual dak nu rezolvi da un add pe mess
make love, not war
ania
Student
Student

Înapoi la Drept