Examene Drept anul I

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

Examene Drept anul I

Mesajde babyann » Vin Dec 22, 2006 1:45 pm

As vrea sa aflu si eu cate ceva despre examenele la drept anul I, de exemplu: IN ce zile s-au programat, din ce materie, alte comentarii.
Va salut pe toti!
Va urez: Sarbatori Fericite, sa aveti parte de caldura, pace si belsug, in suflet si in casa!!!
La MUlti Ani!!!

Cu respect, Ana
:wav: :
babyann
Baby Student
Baby Student

examene drept ID

Mesajde alysa » Joi Ian 04, 2007 10:49 pm

buna si eu sunt la drept la id si nu am idee ce examane avem sau ce materii avem u stii ceva despre asta?
de examene as putea sa ma interesez eu pt stau foarte aproape de fac ...la 3 min. de ea astept un mes de la tine poate cine stie ne lamurim si noi odata pt totdeauna.... :flower: :occasion5:
no comment!!!!!!!
alysa
Baby Student
Baby Student

Mesajde Laura » Sâm Ian 06, 2007 11:17 pm

pe zi ce trece sunt tot mai uimita....dak stai asa de aproape de facultate de ce nu te duci sa vezi ce examene si cand?..ce materii ai?..adik incepe sesiunea...totushi...in fine...
pt cei care sunt la drept anul I la zi....pe 24 ianuarie-Drept Civil pe 30ianuarie-Drept constitutional pe 6februarie-drept roman...pe 10februarie-TGD.....desi...lumea ar trebui sa stie...zic eu
..bafta la invatzat....
Laura
Baby Student
Baby Student

Mesajde babyann » Lun Ian 08, 2007 6:03 pm

examene anul I IDD:
23 ianuarie - orele 16-18, sala A4 - Economie I
30 ianuarie - 16-18; A3 - Drept constitutional
02 feb - 14-16 - A3 - Drept civil
06 feb - 16-18 - A3 - Drept roman
11 feb - 10 - 12 - A3 - TGD

Cine mai are informatii despre materiale, carti, orice ar fi de ajutor pentru examene, share with us!!!
Va multumesc!! :flower:
babyann
Baby Student
Baby Student

Mesajde alysa » Mar Ian 09, 2007 6:54 pm

babyann eu am carti pt examene dar nu stiu de economie daca fac rost le am de la cineva care e la drept dar e anu 4 si mi le-a dat pe cele din anul 1 dar problema e ca nu stiu ce am de invatat din ele dar maine o sa ma duc la fac sa vedem ce mai e nevoie si daca e sa mai stii si u ceva de examene cam ce am avea de invatat sa ma anunti si pe mine .daca poti sa intri pe id-ul de mess al meu este puffylica daca zici ca esti din bucuresti si poate o scoatem noi la capat cumva.. :cheers: :cheers: :occasion5:
no comment!!!!!!!
alysa
Baby Student
Baby Student

Planificare examene - Sesiunea din Iarna

Mesajde admin » Mie Ian 10, 2007 4:47 pm

admin
Profesor Informatica / Lect.Ing.Dr.
Profesor Informatica / Lect.Ing.Dr.

Înapoi la Drept