CAMIN

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

CAMIN

Mesajde ZUZAMEA » Lun Dec 18, 2006 10:08 pm

BUNA!AM NEVOIE DE NISTE LAMURIRI;SPER SA MA PUTETI AJUTA. AS VREA SA MA CAZEZ IN CAMIN(AM AUZIT CA E SUPER);DEOCAMDATA STAU CU CHIRIE DAR TREBUIE SA-MI GASESC UN LOC IN ALTA PARTE.CAM CAT E GARANTIA?CAT SE PLATESTE CAMINUL PE LUNA?AAA SI NU SUNT STUDENTA LA TITULESCU :geek: CREDETI CA EXISTA VEO SANSA?MULTUMESC
ZUZAMEA
Baby Student
Baby Student

sigur vrei?

Mesajde maya_drept » Sâm Ian 06, 2007 7:34 pm

un sfat enorm.....nu incerca sa intri in camin.eu stau in camin de anul trecut si nu e o afacere.dai super mult pe chirie (340)+fiecare obiect casnic pe care il ai (20 RON).
Se zice ca au prioritate in fata celorlalti cei care sunt la Titulescu,doar in momentul in care se elibereaza un loc.
Garantia e de 400 Ron+chiria pe trei luni in avans.
Dupa 10 nu mai ai voie sa asculti muzica tare.Nu ai voie sa intri in camin decat cu parintii,dar sa nu te gandesti ca pot sa ramana.

deci mai gandeste-te.acest camin nu e o solutie ...
maya_drept
Baby Student
Baby Student

Mesajde Laura » Sâm Ian 06, 2007 11:11 pm

dak vrei sa mori...vino la noi in camin...un camin unde studentul nu are acces la informatie...unde studentul nu are voie sa socializeze...unde e tzinut de fraier.Eu si maya...dupa cum ai vazut...nu te sfatuim sa stai aici...in plus..nici nu cred k mai sunt locuri...si dupa cum ai aflat...prioritate au cei de la titulescu....
imi cer scuze dak te-am dezamagit cumva...si poate mesajul asta va fi citit si de altcineva care va putea rezolva chestia aia cu internetu'in camin......desi,slabe sanse....
Laura
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept