PRIMUL AN ID

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

PRIMUL AN ID

Mesajde raceala » Lun Oct 09, 2006 9:23 pm

Sal, vreau sa stiu si eu daca se poate :geek: cum se procedeaza in primul an , adica orarul de seminarii si daca facultatea iti ofera material didactic in orice format? PLS ajutor
PS si voi ati fost boboci :D
raceala
Baby Student
Baby Student

Mesajde Audi » Mar Oct 10, 2006 6:06 am

nu am inteles exact ce ai vrut sa zici cu orarul de la seminarii dar pot sa-ti apun ca ele se desfasoara cam ca la liceu unde profesorul intreaba si studentii raspund.asta daca nu se fac studii de caz sau grile,depinde de materie.se mai prezinta si proiecte dar conteaza prea putin.facultatea ofera material didactic sub forma de curs scris,se achizitoneaza in lei noi de la libraria de la parter:D.preturi usor piperate.anul 1 este oricum mai ieftin.oricum observ ca tu esti la id asa ca situatia poate fi alta.aveti chiar niste manuale speciale undeva la registratura,super ieftine.nu stiu exact care e treaba.bafta oricum :flower:
We grow too soon old and too late smart
Audi
Baby Student
Baby Student

Mesajde morpheusdj » Mar Oct 17, 2006 5:06 pm

Trebuie sa mergi la secretariat sa te interesezi. Eu stiu ca cei de la ID mai primesc si niste brosuri, daca pot sa le spun asa, care se numesc pompos suport de curs, da alea nu te ajuta sa treci examenul, cel putin nu la toate materiile.

Deci va cam trebui sa-ti cumperi cartile ca sa ai dupa ce invata, iar cartile nu-s ieftine deloc.

Cat despre orar, incearca sa tragi o fuga pana la facultate sau sa dai un tel la secretariat.

Eu nu sunt la ID, poate mai sunt si alte smecherii...cel mai bine e sa vii pana la scoala.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Înapoi la Drept