ultima medie

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

ultima medie

Mesajde clau » Lun Aug 02, 2004 1:57 pm

salut eu la bvac am luat omedie foarte mica
adik 6.91
pot sa intru la facultate ????? la dret
clau

...

Mesajde Ruxandra Luchian » Lun Aug 02, 2004 8:48 pm

...
Ultima oară modificat de Ruxandra Luchian pe Joi Apr 17, 2008 11:19 am, modificat 1 dată în total.
Ruxandra
Ruxandra Luchian
Student
Student

Mesajde clau » Lun Aug 02, 2004 10:03 pm

problema nu se pune de invatat eu am luat asa putin din alte motive ca io am picat prima oara cand sa dat cu admis si respins si de aici si media mica de altfel eu am fost la mate -info din dorinta tatalui meu ,eu nu am inclinatie pt materiile reale
asta se vede si la nota de la bac la romana (8.35) si istorie (7.60)
doar ca la mate si biologie am luat note mici si de aici si media foarte mica
de asta intrebam si eu de curiozitate daca dau bani de pomana sau nu
ca asa ma pot duce la alte facultati particulare
ex cantemir spiru :)
ps : tot nu mi-ai spus cat este taxa
clau

....

Mesajde Ruxandra Luchian » Mie Aug 04, 2004 12:35 am

....
Ultima oară modificat de Ruxandra Luchian pe Joi Apr 17, 2008 11:20 am, modificat 1 dată în total.
Ruxandra
Ruxandra Luchian
Student
Student

Mesajde garba_claudiu » Mie Aug 04, 2004 1:18 pm

DECI SUNT BAIAT NU SUNT AERIAN
DOAR CA AM PICAT LA STAT LA DREPT LA UNI BUC.
SI ACUM AM MUNCIT SA FAC ROST DE BANI PT CA PARINTI MEI VOR SA MA DUC LA POLI LA AEROSPATIALA
garba_claudiu
Baby Student
Baby Student

...

Mesajde Ruxandra Luchian » Dum Aug 08, 2004 10:52 pm

....
Ultima oară modificat de Ruxandra Luchian pe Joi Apr 17, 2008 11:20 am, modificat 1 dată în total.
Ruxandra
Ruxandra Luchian
Student
Student

Mesajde Vizitator » Lun Aug 09, 2004 4:28 pm

multam pt informatii
Vizitator

Mesajde morpheusdj » Joi Sep 16, 2004 9:57 am

Taxa nu cred ca s-a schimbat, iar inscrierile la drept s-au terminat banuesc pe data de 15 sau se termina chiarmai tarziu.

Oricum, trebuie adusa diploma de bac in original sau in copie legalizata pana pe data de 1 octombrie ira prima rata din taxa anuala pana pe data de 15 octombrie.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

ultima medie

Mesajde olgutza » Mie Sep 29, 2004 6:11 pm

MIE MI SE PARE CA PREA VORBITI SERIOS DE CEEA CE ESTE MAI USOR IN TOATA FACULTATEA.TAXELE SUNT IN EURO NU IN DOLARI,INSCRIERI SE FAC SI PESTE TERMEN CA NU SE SUPARA EI CA-I ALERGI CU BANII...DOAR TREBUIE SA TERMINE UN CAMIN,NU?CAT DESPRE MEDIA DE LA BAC ...EU CAND M-AM INSCRIS ERAU DOAR CU MEDII DE 10 SI DE LA 9.50 IN SUS IAR EU AVEAM 7 SI-MI FACEAM ACELEASI GRIJI.TE ADMIT CU SIGURANTA....MAI GREU ESTE SA REZISTI SI SA NU AI O GRAMADA DE RESTANTE...LASAND LA O PARTE CA PT O RESTANTA DACA TRECI CU EA IN AN PLATESTI VREO 200$...ASA CA DACA VRETI SA VA TORTURATI INTELECTUL CU GANDURI DIN ASTEA MAI BINE VA GANDITI DACA PUTETI SA INVATATI ATAT...ORICUM BAFTA CACI PANA LA SFARSIT ESTE DESTUL ,NU ?
olgutza

Re: ultima medie

Mesajde Lucian » Mie Sep 29, 2004 11:23 pm

Cei 3 ani de pana acum a utrecut fara sa imi dau seama desi in primul mi se parea un calvar :D

Cu restantele cam ai dreptate. La Titulescu intra "taota lumea SCAPA cine POATE"
Daca nu iei un examen dai restanta.Daca nu iei nici restanta dai o reexaminare. Daca nu iei nici reexaminarea si ajungi in anul urmator cu un examen din anul incheiat platesti :p
Lucian
Baby Student
Baby Student

Mesajde meneo » Dum Oct 03, 2004 9:18 pm

eh nu e chiar asa .. poti sa treci si fara foarte mari eforturi intelectuale.. tre' sa ai si un pic de noroc. vb de anu I :lol:
meneo
Baby Student
Baby Student

Mesajde morpheusdj » Vin Noi 05, 2004 2:45 am

De trecuttreci tu anul, dar pe urma cand ti se cer cunostintele din anul I nu mai pricepi nimic din anul II. Eu zic ca este important sa inveti un pic in anul I si Anul II, sa iti faci o baza....asa poti sa mai suplinesti unele lacune acumulate pe parcurs.

Dar daca tu habar n-ai de anul I si II este evident ca nu vei avea habar de materia viitoare.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde sheer_rose » Joi Iul 27, 2006 10:30 pm

s-au incheiat inscrierile pt.drept? plss spuneti-mi si mie
unde pot vedea cand incep inscrierile si cand se termina pt.fiecare fac.?
sheer_rose
Baby Student
Baby Student

Mesajde yoanna » Vin Iul 28, 2006 12:53 pm

inscrierile nu se fac pana in toamna???
yoanna
Baby Student
Baby Student

Mesajde Audi » Mie Aug 16, 2006 11:27 pm

inscrierile continua.scrie si la lista cu "admisi"..chiar..ce paradox..titlul este admitere 2006 iar la subsol cu steluta inscrierile continua :P..ce rea sunt..adevarul este ca facultatea asta de drept din cadrul UNIVNT chiar este serioasa si merita.
Audi
Baby Student
Baby Student

Mesajde Audi » Mie Aug 16, 2006 11:27 pm

primesc si eu ceva pt reclama?? :flower:
Audi
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Dum Aug 20, 2006 10:51 pm

aprecieri la nivelul forumului :angel9:
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!
demy
Student
Student

hehe

Mesajde mircea » Dum Sep 03, 2006 10:25 pm

nu conteaza media conteaza sa promovezi bacu. daca ai 5.50 spre ex considera-te student aici daca vrei. nu zic nu, te mai verifica astia daca te vad cu medie mica sa nu fii vreo pramatie :) da te primesc. si cat despre inscrieri... s-au inscris persoane si cu 1 luna inainte sa inceapa prima sesiune de examene asa ca stai linistit. facultatea e foarte buna si profii foarte severi dar nu e problema cu admiterea si inscrierile ;)
fortza steaua :)
mircea
Baby Student
Baby Student

Mesajde Audi » Vin Sep 08, 2006 10:01 pm

rectific putin ce a zis colegul meu.daca ai media 6 poti sa iti depui dosarul.cu 5.5 nu se trece bacul ca medie generala.in rest e chiar ok.daca vrei sa inveti poti la fel de bine ca la alte facultati de stat.bafta
Audi
Baby Student
Baby Student

Mesajde morpheusdj » Lun Sep 18, 2006 3:29 pm

Nu va faceti griji de medii, daca ati promovat bacul va puteti considera admisi, dar asta nu inseamna ca veti si termina facultatea. Intra cine vrea, termina cine poate.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde demy » Lun Sep 18, 2006 7:35 pm

pai si asta inseamna ca pe parcurs renunta 40% din cei care au intrat ?!
demy
Student
Student

Mesajde morpheusdj » Mar Sep 19, 2006 3:49 pm

Ti se pare greu de crezut? Mie nu. Am trecut in anul 3 acum si chiar sunt curios sa vad cati colegi au mai ramas. Anul trecut au disparut 3 grupe din 8, cate au fost la inceput, anul asta sigur se mai duce macar una.

Mai sunt si cei de la comunitar, dar acolo nu stiu exact sa iti spun situatia.

Sunt multi care se inscriu fara un motiv real sau poate la indemnul parintilor. Mai exista un procent de 1-2% care se inscriu sa scape de armata (stiu, pare incredibil, dar asa este), multi isi dau seama ca nu le place si mai sunt si cei care isi dau seama ca nu pot face fata.

Nu e o facultate usoara, mai ales pentru ca nu iti asigura un loc de munca. Iar cei care se inscriu pentru a obtine o diploma isi dau seama ca nu au nici o sansa sa profeseze in domeniu.

Si in cele din urma, a inceput sa dispara acea credinta populara ca odata ce ai terminat dreptul incep sa rasara vile, masini si conturi in banca. Majoritatea barourilor din tara sunt arhipline si situatia incepe sa semene cu cea din notariate, diferenta fiind ca odata ce ai ajuns notar, incepi sa faci bani. Ca avocat, daca nu esti cat de cat pregatit, tragi mata de coada. Iar ca magistrat, esti platit foarte prost, asta daca reusesti sa treci de INM :)

Cam asta e povestea.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde Audi » Mar Sep 19, 2006 6:05 pm

morpheus spune-mi si mie te rog cu ce se mananca administrativul si fiscalul din anul 2 ca nu stiu exact si cu cine ai facut penalul.eu am terminat anul 1 si sunt multumita de facultate pana acum dar stiu ca devine tot mai greu..totusi nu ma incanta ca pe acest site nu pot gasi si eu numele profilor pe care ii voi avea in anul ce vine sau alte info utile.e cam aiurea.si cum ziceam la un alt subiect nici studentzii,colegii nostri nu se inghesuie.ata ete.as aprecia un raspuns.multam'
We grow too soon old and too late smart
Audi
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Mar Sep 19, 2006 7:45 pm

da ... mie mi se pare de necrezut... cu toate k imi imaginez ca multi dau aici pt k se intra usor... e bine ca nu e ca prin alte parti unde atata timp cat ai bani treci... sper :)
demy
Student
Student

Mesajde morpheusdj » Mie Sep 20, 2006 1:20 am

Aici problema nu se pune in functie de bani ci in functie de relatiile pe care le ai. Si nu cred ca sunt multi care sa aiba posibilitatea de a pune o ,,vorba buna,, la un profesor universitar de rangul celor din Bucuresti.

Fii tu sigur ca nu se uita nimeni la bani, toti au bani aici si nimeni nu se risca pentru cateva sute de euro.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Înapoi la Drept