de morpheusdj » Mar Sep 19, 2006 3:49 pm
Ti se pare greu de crezut? Mie nu. Am trecut in anul 3 acum si chiar sunt curios sa vad cati colegi au mai ramas. Anul trecut au disparut 3 grupe din 8, cate au fost la inceput, anul asta sigur se mai duce macar una.
Mai sunt si cei de la comunitar, dar acolo nu stiu exact sa iti spun situatia.
Sunt multi care se inscriu fara un motiv real sau poate la indemnul parintilor. Mai exista un procent de 1-2% care se inscriu sa scape de armata (stiu, pare incredibil, dar asa este), multi isi dau seama ca nu le place si mai sunt si cei care isi dau seama ca nu pot face fata.
Nu e o facultate usoara, mai ales pentru ca nu iti asigura un loc de munca. Iar cei care se inscriu pentru a obtine o diploma isi dau seama ca nu au nici o sansa sa profeseze in domeniu.
Si in cele din urma, a inceput sa dispara acea credinta populara ca odata ce ai terminat dreptul incep sa rasara vile, masini si conturi in banca. Majoritatea barourilor din tara sunt arhipline si situatia incepe sa semene cu cea din notariate, diferenta fiind ca odata ce ai ajuns notar, incepi sa faci bani. Ca avocat, daca nu esti cat de cat pregatit, tragi mata de coada. Iar ca magistrat, esti platit foarte prost, asta daca reusesti sa treci de INM :)
Cam asta e povestea.
Noi sa fim sanatosi