Boboci 2010-2011

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

Boboci 2010-2011

Mesajde christinavioleta » Joi Sep 16, 2010 4:07 pm

Buna tuturor.
Am si eu o serie de intrebari,pentru bobocii care stiu,sau cei mai mari..
Stie cineva cumva,cand se fac grupele?Se poate face cerere pentru a fi cu cineva in grupa?Daca da,cum se procedeaza?Cam cati vom fi intr-o grupa?Cam la ce ore vor fi cursurile ?Orarul cand il aflam?

Multumesc!
christinavioleta
Baby Student
Baby Student

Mesajde christinavioleta » Joi Sep 16, 2010 4:10 pm

Sportul este disciplina obligatorie sau optionala?
christinavioleta
Baby Student
Baby Student

Mesajde Dom » Joi Sep 16, 2010 6:44 pm

ar trebui sa fie obligatoriu pentru sanatate psihica si fizica.

dar o grasa ca tine care sta toata ziua pe mess normal ca vede in asta o problema. daca ai vreo problema de sanatate si nu poti face imi cer scuze.
Dom
Baby Student
Baby Student

Mesajde christinavioleta » Joi Sep 16, 2010 8:21 pm

:))) cred ca cel/cea cu probleme esti tu,eu am 43 de kg pana una alta.defapt simpla ta exprimare iti demonstreaza abilitatile psihice,atata timp cat nu sti despre ce este vorba.daca nu ai ceva coerent de spus mai bine taci
christinavioleta
Baby Student
Baby Student

orar

Mesajde andreeas » Joi Sep 16, 2010 8:34 pm

orarul se afla in prima zi de facultate...la deschidere...pe site apare cand este in totalitate finalizat...cam dupa vreo saptamana.... in grupa sunteti cam 40 de pers... alte intrebari...prv me
andreeas
Baby Student
Baby Student

Mesajde mickey » Joi Sep 16, 2010 9:39 pm

christinavioleta scrie:Sportul este disciplina obligatorie sau optionala?

Este disciplina obligatorie , doar daca nu poti face, din probleme medicale, poti aduce scutire impreuna cu analizele care arata ca esti inapta pentru efort fizic si scapi de sport:D:D
Daca nu aveti probleme medicale va recomanda sa faceti sport :D:D plus ca se face doar o data la 2 saptamani...
MICKEY
mickey
Student
Student

Mesajde roxanik19 » Joi Sep 16, 2010 11:16 pm

pentru DOM:dragul meu/draga mea dak nu vrei sa faci sport nu inseamna k esti gras/a poate insemna mai multe de ex:poate ai faqt sport de perform si nu mai vrei pr de sanatate nu iti place etc....nu mai vb aiurea;);)
roxanik19
Baby Student
Baby Student

Mesajde christinavioleta » Vin Sep 17, 2010 5:44 pm

NU imi place sa fac sport la scoala intrucat conditiile sunt destul de proaste si eu sunt f sensibila la praful din salile de sport,sfarsind prin alergii de toata frumusetea,sunt sensibila si la frig ,racesc imediat la ovare,asta este problema.din generala nu am mai facut sport la scoala,am adus mereu scutire,si nici acum nu vreau sa fac,de asta intrebam,sa stiu daca ma duc din nou sa imi scot scutire.
nu sunt grasa,chiar sunt slaba si vreau sa mai pun cateva kg,dar asta nu cred ca este treaba respectabilului de mai sus...fac sport in particular atunci cand imi permite timpul si starea de spirit.NU mi se pare normal sa fie obligatoriu la facultate,intr-adevar nu incurajez sedentarismul,fiecare trebuie sa faca miscare,insa nu sunt situatii cand profesorii de sport exagereaza(numai de din astia am avut eu parte),si unde aveam numai medii de 9 si 10 la sport aveam mereu 7,pentru ca nu e asta tocmai punctul meu forte si nu pot sa fac fata la anumite cerinte
christinavioleta
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept