Trebuie sa intelegeti ca aplicatia de informatizare la nivel de universitate este introdusa relativ recent (unele module chiar poate de 3-4 luni).
Prioritare au fost modulele de Secretariat si Taxe (pt. ca procesul didactic sa functioneze in continuare) si apoi modulele pentru Tutori si pentru Studenti. Trebuie sa stiti ca in momemtul de fata se depun eforturi pentru a reglementa situatia zic eu "jenanta" de a nu avea date suficiente in anumite module.
Cum am mai scris si in alte post-uri cel mai bine ar fi ca voi sa trimiteti nemultumirile voastre pe e-mail la
office@univnt.ro deoarece forumul este citit destul de rar de persoanele implicate in procesul didactic. Cei care au trimis e-mail-uri stiu ca mesajele lor au ajuns la sefii de departamente pentru rezolvarea favorabila a situatiei fiecaruia.
Unele din mesaje au avut ca subiect tocmai subiectul post-ului si trebuie sa stiti ca, in ultima perioada, au fost cooptate si alte persoane pentru introducere de date in eLis (probabil ca in maxim 1 luna - 1luna si jumatate situatia se va reglementa).
Eu nu ma ocup in nici un caz cu introducerea de date sau operarea acestora si pentru Invatamant la Distanta exista un responsabil (gasiti toate informatiile in
www.univnt.ro in stanga la Departament ID).
Sper ca am reusit sa lamuresc cat de putin situatia si eu va astept cu mesaje referitoare la imbunatatirea modulului Student, erori care au aparut si poate au scapat din vedere si poate chiar sugestii asupra sistemului.
Bye..