hey

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

hey

Mesajde aLINAK » Vin Sep 11, 2009 10:03 pm

Salut!si eu sunt studenta la facultatea de drept din cadrul univ Titulescu, si ma gandeam sa va intreb daca v-ati luat vreun manual sau ceva cursuri pentru a va "familiariza" cu limbajul juridic sau chiar cu materiile ce se vor studia in primul an..?eu mi-am achizitionat astazi manualul de drept privat roman al domnului profesor Emil Molcut,acesta materie fiind destul de greutza din cate am inteles...
aLINAK
Student
Student

Mesajde raduu » Sâm Sep 12, 2009 11:34 am

del
Ultima oară modificat de raduu pe Mie Feb 03, 2010 7:24 pm, modificat de 2 ori în total.
raduu
Baby Student
Baby Student

Mesajde aLINAK » Sâm Sep 12, 2009 9:24 pm

Multumesc pentru sfaturi radu:).Lista cu materiile o stiam si eu ..iar din cate am inteles, domnul Molcut ne va preda drept roman si din aceasta cauza mi-am cumparat manualul dansului!La TGD am luat doar niste "cursuri" de pe regielive.ro,doar pentru a-mi face o parere!Oricum ce am citit pana acum mi se pare extrem de interesant...poate si pentru ca nu am fost presata de sesiuni..Sper sa nu fiu dezamagita de felul in care ni se va preda pentru ca ar fi pacat!
aLINAK
Student
Student

Mesajde raduu » Dum Sep 13, 2009 11:48 am

del
Ultima oară modificat de raduu pe Mie Feb 03, 2010 7:24 pm, modificat de 2 ori în total.
raduu
Baby Student
Baby Student

Mesajde aLINAK » Dum Sep 13, 2009 1:22 pm

Foarte adevarat!:)
aLINAK
Student
Student

Mesajde annya20 » Dum Sep 13, 2009 10:26 pm

[quote="aLINAK"]Multumesc pentru sfaturi radu:).Lista cu materiile o stiam si eu ..iar din cate am inteles, domnul Molcut ne va preda drept roman si din aceasta cauza mi-am cumparat manualul dansului!La TGD am luat doar niste "cursuri" de pe regielive.ro,doar pentru a-mi face o parere!Oricum ce am citit pana acum mi se pare extrem de interesant...poate si pentru ca nu am fost presata de sesiuni..Sper sa nu fiu dezamagita de felul in care ni se va preda pentru ca ar fi pacat![/quote]

Alina sa stii ca profesorii au foarte mare experienta si se preda foarte bine...cat despre drept roman nu e asa greu iar sfatul meu ca sa iei examenul cu nota mare este sa inveti pentru seminar..daca ai note mari la seminar la examen nu o sa ai probleme..cat despre TGD mie nu prea mi a placut :blackeye: nu am inteles materia dar cu putin efort l am luat..iti spun toate astea ca sunt anul 2:)[color=blue][/color]
annya20
Baby Student
Baby Student

Mesajde aLINAK » Dum Sep 13, 2009 11:09 pm

multumesc mult annya!sper sa fie ok...oricum ,citind manualul domnului Molcut de drept roman, m-am cam speriat pentru ca sunt o gramada de informatii necunoscute mie pana acum.Sper la cursuri sa fie explicate si structurate !De curiozitate ,la limba engleza sau franceza cum sunt profesorii?sau la economie ,facem si microeconomie si macro?multumesc anticipat pentru raspunsuri!
aLINAK
Student
Student

Mesajde annya20 » Dum Sep 13, 2009 11:15 pm

[quote="aLINAK"]multumesc mult annya!sper sa fie ok...oricum ,citind manualul domnului Molcut de drept roman, m-am cam speriat pentru ca sunt o gramada de informatii necunoscute mie pana acum.Sper la cursuri sa fie explicate si structurate !De curiozitate ,la limba engleza sau franceza cum sunt profesorii?sau la economie ,facem si microeconomie si macro?multumesc anticipat pentru raspunsuri![/quote]

sa te duci la fiecare curs la domnul Molcut .e f important!!dansul se bazeaza mult pe cursuri si nu preda ca in carte unele subiecte le scoate..nu e asa greu daca citesti cu atentie o sa retii imediat ca e o materie interesanta..chestia nasoala e ca dicteaza fff repede si trebuie sa scrii tot iar cei care nu scriu deloc si stau degeaba in sala...nu prea e de bine:)..la limba engleza e o profesoara tare dragutza care iti da puncte si se aduna la nota finala din prezenta la seminar si activitatea la curs...iar la economie facem primul semestru micro si al doilea macro..npc:)
annya20
Baby Student
Baby Student

Mesajde aLINAK » Lun Sep 14, 2009 12:41 pm

foarte utile sfaturile !thanks again!abia astept sa inceapa facultatea\:D/...si intr-adevar suntem foarte norocosi pt vinerea libera:D
aLINAK
Student
Student

Înapoi la Drept