chiar vreau raspuns!!!!!!!!!!!

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

chiar vreau raspuns!!!!!!!!!!!

Mesajde anabela » Dum Oct 05, 2008 11:00 pm

Buna tuturor! Am citit si eu pe forum mai multe despre examenul la info (pt fac de drept, anul 1). Chiar sunt curioasa ce se da...acum pe bune, doar nu o sa facem programare ca in liceu(pt profil mate info) ca mor...K eu de aia am vrut drept k sa scap de mate si info :(( Va rog pe cei care sunteti mai vechi prin fac lamuriti ma si pe mine pls. Ms mult
anabela
Baby Student
Baby Student

stai linistita!!!

Mesajde daniela rascanu » Lun Oct 06, 2008 6:53 am

!!Buna!...eu sunt la conta...anul 3...si in primul an la info...am dat examen..care sa desfasurat astfel....am citit(invatat)..teoria din cartea profei...asta daca faci cu D_NA ADRIANA BARNOSCHI...AU fost in jur de 8 intrebari..la care treb dat raspunsul scurt si la obiect..nu e greu sunt notiuni introductive...in ale informaticii..mie una mi-a placut :bounce: !Imi amintesc ca profa..ne-a dat un set de 44 intrebari....la care noi treb sa raspundem si sa invatam..raspunsurile!!!!asa ca....nu cred ca e ff greu..doar ca profa e "putin cam exigenta"!!!!BAFTA la examen si spor la :invatat
daniela rascanu
Baby Student
Baby Student

examen la info!

Mesajde daniela rascanu » Lun Oct 06, 2008 7:00 am

si nici in anul 2..cand am facut programare....nu a fost greu!!Ca sa ma intelegi...eu nu am facut o ora de informatica..spre rusinea mea am cumparat calculatorul,....in primul an de facultate..si tot atunci.....am invatat...sg..cum sa il folosesc!!!cred ca intelegi ..eram afona si ff speriata de calculator...iar acum... :nike: :wav: !!!deci nu fi stresata..sunt convinsa ca te vei descurca.....ff bine..!!sper ca ti-am fost de ajutor..te pup
daniela rascanu
Baby Student
Baby Student

Mesajde stefygirl » Lun Oct 06, 2008 4:45 pm

la drept, info se face numai in anul 1..si e chiar destul de usor..adica la examen o sa ai vreo 2-3 subiecte teoretice..trb sa inveti numai ce preda profu la cursuri, adica numai teorii..iar la seminarii se fac chestii banale in word si excel..nimic complicat..si s'ar putea sa va ceara si un proiect in word pentru examen care nici ala nu e ft greu.. eu am fost la uman in licei si nu am facut info deloc..dar la examen nu a fst greu :p si informatica se face numai in semestrul 2 :p succes
stefygirl
Baby Student
Baby Student

Mesajde anabela » Lun Oct 06, 2008 8:02 pm

ms mult pt raspunsuri, chiar m ati linistit. va pup si bafta si voua in continuare
anabela
Baby Student
Baby Student

Mesajde mircea » Mie Oct 29, 2008 12:40 am

buna
eu sunt anul 4 acum dar mi-aduc aminte examenu de info de anul 1. a fost foarte OK, chiar daca a constat din 3 parti atunci.

1. examenu scris in amfiteatru
2. un cd cu o prezentare in powerpoint facuta de fiecare dintre noi pe o tema aleasa
3. examenu in laborator in fatza calcului

chiar daca pare stufos, a fost un examen simplu. La cel scris spre exemplu, daca esti atenta putin la intrebari si daca ai aprins un calculator in viata ta nu ai cum sa il pici :)). Nushtiu daca inca mai va pune sa faceti cd-uri, pe vremea mea asa a fost. Iar examenu din laborator... de facut un tabel in excel sau ceva de genu asta, stai linistita, eu l-am facut consultand chiar atunci "help-ul" :))
e un examen usor
fortza steaua :)
mircea
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept