CAND E VACANTA??

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

CAND E VACANTA??

Mesajde weno » Mie Oct 03, 2007 11:34 pm

Poa sa imi zik ji mie kreva knd si cum e vakntza sau ma rog pauzele dintre seriile de cursuri?? :cheers: its veeeeeeerrry important :cyclopsani:
$$$
weno
Baby Student
Baby Student

Mesajde ania » Joi Oct 04, 2007 3:58 pm

mey tu dak n ai kef d facultate si vrei vacantza tot timpul de ce le mai cheltui banii parintilor aiurea?
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde Amedeia » Joi Oct 04, 2007 4:14 pm

e afisat calendarul anului in mai multe locuri in facultate parca..eu l-am vazut p la parter...poti s te uiti acolo...asta in cazul in care ajungi pe-acolo in viitorul apropiat:D
Amedeia
Student
Student

Mesajde demy » Joi Oct 04, 2007 9:17 pm

Se cheama SEMESTRE acele serii de cursuri de care spui tu... si de cele mai multe ori sunt delimitate prin SESIUNEA DE EXAMENE... si daca ai trece pe la FACULTATE sau daca ai fi trecut pana acuma ai fi stiut...

trist....
Ultima oară modificat de demy pe Vin Oct 05, 2007 9:37 am, modificat 1 dată în total.
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!
demy
Student
Student

Mesajde nizidramaniiyt » Vin Oct 05, 2007 12:41 am

true..trist...
astia sunt juristii d maine ? :-/
www.phoenixulcarpatin.my5gb.com - pentru cei interesati de turism montan
nizidramaniiyt
Baby Student
Baby Student

:))

Mesajde felix » Vin Oct 05, 2007 9:07 am

mama de ce nu lasati baiatul sa viseze la vacanta??
care e problema voastra?? el face exact ce trebuie....asa tinere sa nu vii la scoala decat in vacanta...examenele oricum sunt varza...nici macar la roman sa nu mergi ca acolo treci sigur....:) vei fii mandria juristilor...trust me!!
felix
Baby Student
Baby Student

Mesajde Amedeia » Vin Oct 05, 2007 10:00 am

:)))) made my day, felix...merci:)))
Amedeia
Student
Student

..

Mesajde weno » Sâm Oct 06, 2007 1:20 pm

bhai nu vreau acu sa denumesc p nimeni in nici un fel si nici sa folosesc cuv vulgare.. nu isi au rostu .. motivul pt care am intrebat cand e vacanta este treaba mea ... nu tre sa isi dea fiecare parerea limitata ok? si cat despre bani eu nu stau pe banii lu taticu sau lu mamica sa imi dea pt facultate etc -cum poate fac altii:-" - imi platesc facultatea si fac ce vreau pana una alta .. era o simpla intrebare dak nu va convine jet:) multumesc pt intelegere.
Ultima oară modificat de weno pe Sâm Oct 06, 2007 4:55 pm, modificat 1 dată în total.
$$$
weno
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Sâm Oct 06, 2007 2:04 pm

Ia uite aici ce vocabular de jurist in devenire :drunken: se vede ca ai absolvit liceul si primul an din facultate pe cunostintele tale :compress:
demy
Student
Student

Mesajde ania » Sâm Oct 06, 2007 3:32 pm

vocabularul folosit de tine nu mai are nevoie de absolut nicio explicatie, si kiar nu mai e nevoie sa stim motivul pentru kre astepti vacanta.vocabularul tau gen"cocalar cu parere limitata","pl mea", "jet" cred k spun totul despre nivel.good luck sa ajungi kt mai repede in vacanta,una mare d tot.Si makr pentru imaginea facultatii incearca sa limitezi cuvintele din vocabularul tau.
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde iceking » Sâm Oct 06, 2007 4:30 pm

foarte amuzanti baietii astia "jmecheri" din anul I
iceking
Baby Student
Baby Student

Mesajde ania » Sâm Oct 06, 2007 4:34 pm

eu ma intreb dak vor fi vreodata nu 2:P
make love, not war
ania
Student
Student

.

Mesajde weno » Sâm Oct 06, 2007 4:49 pm

~X( NU VA PUNE NIMENI SA RASPUNDETI DACA TOT CE AVETI DE SPUS ESTE IRONIC SAU SUB FORMA DE JIGNIRE :) .... vad ca nu stiti altceva decat sa va sustineti falsa importanta sau maestrele cunostinte pe acest forum.. am pus DOAR O INTREBARE SIMPLA:) iar cat despre shmecherie nu va mai afirmati daca nu cunoasteti omu :| ... do something fun for a change:D go out, clasificati oamenii live in fata sa vedem ce reactii o sa aibe.. topic closed ca vad ca numai "wannabe high-class students" doresc sa raspunda.
$$$
weno
Baby Student
Baby Student

Mesajde ania » Sâm Oct 06, 2007 6:28 pm

asta kiar e ultima kestie la kre ti raspund k dja ma enervez.in primul rand dak t uiti prin forum, noi nu ne am afisat falsa maestrie de studenti de anu 2,ci am raspuns cu raspunsuri celor d anul 1 kre aveau nevoie sa stie unele informatii,si le am vorbit foarte frumos si i am ajutat pe unde am putut.asa k cred k altcineva are falsa maestrie, iar tie ti am raspuns asa in functie de ceea ce ai scris tu. oricum,good luck.
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde karina » Sâm Oct 06, 2007 6:38 pm

nush exact data dar din cate imi amintesc undeva la mijlocul lui februarie.
karina
Baby Student
Baby Student

Mesajde weno » Sâm Oct 06, 2007 7:16 pm

multumesc Karina. uitati! era asa d greu? .. chiar merci :*
$$$
weno
Baby Student
Baby Student

Mesajde karina » Sâm Oct 06, 2007 8:01 pm

n-ai pentru ce. :)
karina
Baby Student
Baby Student

aoleu

Mesajde felix » Mar Oct 09, 2007 2:10 pm

Smekere...trebuie sa stii ca nu esti singurul care face facultatea pe fonduri proprii independent de parinti...si mai trebuie sa stii ca mai sunt alte cateva zeci de baietasi ca tine care au intrat la titulescu f usor asa cum am intrat cu totii dar nu au mai iesit sau nu au mai trecut anii....dupa cum vad eu ca jetezi pe toata lumea...de parca tu ai fi vre-un pui de mare smeker, nu va fi bine....oricum eu nu iti doresc decat spor la invatat si sa nu ai restante si cat despre modul tau de a ne aborda pe toti nu am nimic de spus..esti un taran prost care se mai crede si destept...dar pentru tine exista o vorba mare "Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul"...asa ca bafta si succes in continuare smechere...tot respectul din partea noastra.... :cheers:
felix
Baby Student
Baby Student

Mesajde ania » Mar Oct 09, 2007 4:34 pm

felix....m ai lasat fara cuvinte, mersi frumos k nu sunt singura nebuna d aici careia genu asta de oameni nu i plac.oricum stiu ca se va curatza facultatea cu trecerea anilor,dar tot ma calca p nervi unii:))ehhh,ma obsnuiesc eu cu timpul sa nu mai bag in seama toate specimenele d oameni.ORICUM MULTA BAFTA TUTUROR,SA INCEPEM TOTUSI CU DREPTUL AL 2LEA AN D DREPT.GOOOOOD LUCKKK K PANA LA VACANTA MAI E :))
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde felix » Mie Oct 10, 2007 7:47 am

ania.... la prima vedere si despre mine ai spune ca sunt genu asta de student (n.b. weno), dar mie imi place sa fac mijtouri dar cand vine vorba de scoala....scoala sa fie ... si cel putin sesiunea e dedicata 100% scolii....sincer sa fiu mie imi place la facultate si ma enerveaza vacanta...viata de student e mirifca si trrebuie traita din plin...parerea mea...si cum o poti trai din plin decat cu colegii tai de facultate...ei sunt tovarasii tai timp de 4 ani...dupa o sa-ti fie dor de ei....e la fel ca si LIceul....in fine fiecare cu viziunea lui despre viata...facultatea trebuie traita nu facuta doar ca sa ai o facultate terminata....hai pup pe toata lumea si sa avem fiecare un an 2 fara restante si plin de viata.... LOVE TITULESCU....LOVE SCHOOL!! si nu sunt tocilar :PP
felix
Baby Student
Baby Student

Mesajde laura beatris » Mie Oct 10, 2007 8:55 am

offf ce sensibili sunt unii.... asa e cand ai trecut anul 2 si ai sentimentul ca cei de anul 1 sunt niste pusti fara creier, ca deh cine mai e k tine ..... da poate k in anul trei ne vom vindeca de anumite sensibilitati si nu o sa mai reactionam asa la intrebari atat de simple.
ania, sincer nu stiu cine e baiatul asta si nici nu ma intereseaza dar omul a pus o intrebare simpla , ii raspundeai sau nu, nu cred ca te intereseaza pe tine sau pe altcineva pe banii cui face facultatea , asa cum nu ma intereseaza nici pe mine cine iti plateste facultatea sau alte lucruri legate de viata ta.
si la ce raspunsuri te asteptai cand omu intreaba ceva si tu il iei peste picior?
eh, copilarii....
bafta :cheers:
laura beatris
Baby Student
Baby Student

Mesajde ania » Mie Oct 10, 2007 10:43 am

mey n am nici un sentiment cum k as fi mai breaza dekt in anu 1,nu s cu nimik superioara celor d anu 1,dekt cu niste examene luate,dar sincer kiar mi s a parut deplasat sa inceapa din prima sapt cu chestii de genu knd incepe vacanta,sau knd apare oraru k sa stie knd sa chiuleasca,in fine....oricum nu stiu dc mai discutam subiectul asta.intr adevar e problema mea dak ma atac knd ii vad p unii k vin ori pt fitza la facultate,ori k sa se mai laude cu cine stie ce minune sau la agatzat,priveste pe fiekre ce face,si poate nu era cazul sa ma bag,dar uite k m am bagat,asta e....sa fie sanatos si tipu ala,si restu kre vin pt "rashini".
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde Allex19 » Mie Oct 10, 2007 10:51 am

numai golani pe aici :) imi spune si mie cineva a cata restanta se plateste si cat? ca sa nu mai fac un alt topic am scris si eu aici :)
Am loganuuuu cel mai tareeeeee ca am si climatizareeeeeee !!!!!!
Allex19
Baby Student
Baby Student

Mesajde ania » Mie Oct 10, 2007 10:56 am

pai dak pici in sesiune dai restanta si n o platesti,dak pici restanta,t duci dai reexaminarea si costa un milion,dak pici si atunci urmatoarea data costa 6milioane romanu,ink n am inteles kre e faza dar cred k cele 6milioane sunt corespondentu a 6credite cat are materia respectiva,sau ceva de genul,eu stiu d la o colega k acum urmeaza sa dea 6mil sa dea iar romanu.deci ideal ar fi din prima,k se ajunge cam departe cu banii
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde Allex19 » Mie Oct 10, 2007 3:58 pm

multumax :P
Am loganuuuu cel mai tareeeeee ca am si climatizareeeeeee !!!!!!
Allex19
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Sâm Oct 13, 2007 9:32 am

Laura, ca sa intrii la facultate trebuie sa te inscrii, ca sa te inscrii trebuie sa te duci la facultatea respectiva, daca te duci la facultatea respectiva te interesezi de cateva lucruri esentiale, nu te duci si arunci cererea si celelalte documente pe biroul secretarei si pleci extrem de dezinteresat de facultate...
Te inscrii la facultate ca sa faci ceva in viata sau ca sa iti ocupe timpu in care sunt cluburile inchise?
demy
Student
Student

oooof

Mesajde weno » Vin Oct 19, 2007 12:07 pm

:)) ce de cuvinte aruncate fara sens .. ce de jigniri:)) .. se pare k voi v-ati coborat la niste nivele sub mine:) pt ca eu pun intrebare simpla si va credeti mari intelecti.. :) si acu va atacati grav pe adevar:) have fun in incercarea de a reusi in viata prin caracter superior si refractar:D vam pupat
$$$
weno
Baby Student
Baby Student

Mesajde Ade » Vin Oct 19, 2007 7:40 pm

vacanta e cand vrem noi :)))

weno.. add me <adepre2> :flower:
Ade
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept