students who also work

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

students who also work

Mesajde claudiu m » Mar Oct 09, 2007 2:51 pm

I have a question.....Ce ar trebui sa faca studentii care au si serviciu?
claudiu m
Baby Student
Baby Student

Mesajde felix » Mar Oct 09, 2007 3:02 pm

Pai ce ar trebui sa faca decat sa lucreze si sa isi faca programul in asa fel incat sa ajung cat de des poate pe la scoala? E de preferat un job part-time. In orice caz sunt unele seminarii la care daca te prezinti cu o adeverinta de la serviciu te scuteste de 50% din prezenta...In rest, spor la munk si cat mai des posibil la scoala...bafta
felix
Baby Student
Baby Student

Mesajde claudiu m » Mar Oct 09, 2007 3:17 pm

Multumesc mult! Sper sa se puna mai mult accent pe ceea ce fac studentii la examene...ar insemna foarte mult, mai ales pentru cei care vor sa lucreze si sa si invete :P Mult succes la toata lumea!!!
claudiu m
Baby Student
Baby Student

Mesajde felix » Mar Oct 09, 2007 3:37 pm

categoric! cel mai mult se pune pret pe ce fac studentii la examen... sa nu ai niciun dubiu in privinta asta....dar da bine daca mai esti vazut si pe la seminarii...trust me ;)
felix
Baby Student
Baby Student

Mesajde ania » Mar Oct 09, 2007 4:39 pm

mey ai grija cu jobul pentru k au zis astia adik ala d civil k s a votat de catre senatul facultatii k elevii kre nu au minimul de 50% de prezenta sa nu fie primiti in examen,acuma nusht kt e d adevarat ce a zis,dar cam toti au zis asta,adik si profa de DIP,nusht.dak kiar nu glumesc astia si asa e atunci un ID ar fi mai indicat.good luck sa rezolvi.
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde claudiu m » Mar Oct 09, 2007 4:48 pm

Problema este ca nu stiu daca se fac transferuri in timpul anului.....am inteles k studentii se pot transfera de la o forma de invatamant la alta numai din anul II
claudiu m
Baby Student
Baby Student

Mesajde ania » Mar Oct 09, 2007 5:19 pm

asta chiar nu stiu,cel mai bine suni la secretariat si aflii.
make love, not war
ania
Student
Student

Înapoi la Drept