AM O MARE PROBLEMA :sad10:

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

AM O MARE PROBLEMA :sad10:

Mesajde catalin » Mar Iun 19, 2007 6:49 pm

AM O MARE PROBLEMA...m-am inscris la facultate,taxa e platita toata...dar au intervenit niste probleme si nu am mai fost deloc la cursuri sau examene pt ca a trebuit sa plec. STIE CINEVA CE MAI POT SA FAC? TREBUIE SA MA INSCRIU DIN NOU IN ANUL I SAU AM SI ALTE OPTIUNI???? ASTEPT UN RASPUNS CAT SE POATE DE REPEDE...pe forum sau adresa de email.va multumesc. o seara placuta la toata lumea.
catalin
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Mar Iun 19, 2007 10:35 pm

pai tinand cont de faptul ca nu ai fost la niciun examen inseamna ca trebuie sa repeti anu... si nu te mai inscrii o data, pur si simplu il repeti... asta e ce cred... nu garantez ca e asa...
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!
demy
Student
Student

Mesajde andr3i » Mie Iun 20, 2007 5:20 pm

cred ca poti sa dai examenele in toamna sem1 si sem 2, insa ai destule in jur de 15 examene, dar cel mai bine te duci la secretariat si vezi cum poti rezolva, succes :colors: :colors: :colors: :colors: :colors: :colors:
andr3i
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Mie Iun 20, 2007 11:18 pm

nu cred ca le poate da pe toate... cred ca mai repede repeta anu... ma rog... oricum trebuie neaparat sa vb la secretariat...
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!
demy
Student
Student

Înapoi la Drept