Restanta Info

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

Restanta Info

Mesajde demy » Mar Mai 15, 2007 5:25 pm

in situatia (evidenta) in care am fost data afara din exam pt k nu platisem integral taxa se cheama ca am restanta la exam asta sau mai exista vreo sansa, exam de marire de nota sau ceva de genu asta ?
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!
demy
Student
Student

Mesajde angemon » Mie Mai 16, 2007 8:20 am

din pacate se pune ca restanta :(
with great power comes great responsabilities
angemon
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Mie Mai 16, 2007 10:42 am

can`t believe it !!! :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:
demy
Student
Student

Mesajde iceking » Dum Mai 20, 2007 8:12 am

pey de ce nu ai platit mey taxa? nu mai ai ce face, trebuie sa dai in toamna si vezi k vei plati si o groaza de penalizari:(
iceking
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Dum Mai 20, 2007 1:09 pm

pentru k am ajuns cu 5 min dupa ce inkisesera la caserie.
demy
Student
Student

Mesajde morpheusdj » Mar Iun 05, 2007 11:19 pm

Pai taxa se plateste in ziua examenului sau cum? Transa a patra trebuia achitata pela inceputul lui mai sau mai devreme....
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde karina » Mie Iun 06, 2007 6:23 am

Auzi,baiatu!Transa a IVa se plateste knd ai bani nu knd vrei tu.Sa stii k nu esti atat de interesant pe cat vrei sa pari...de fapt esti penibil.
karina
Baby Student
Baby Student

Mesajde morpheusdj » Mie Iun 06, 2007 7:02 am

Karina, aici ai cam depasit masura. Incearca sa fii rationala, eu inteleg ca esti abia anul I, dar cred ca stii si tu ca in viata totul se plateste.

Nimic nu e gratis, cu atat mai mult facultatea sau studiile. Deci, taxele la facultate se platesc cand trebuie platite, nu cand ai bani. Daca nu ai bani, incerci sa faci rost, daca nu poti sa faci rost, stai acasa, e simplu. Oarce cum ar fi sa dai examene cand are profesorul chef, sau sa ti se afiseze rezultatele prin august, cand are profesorul timp de corectat?

Hai sa incercam sa depasim mentalitatile astea ,,comode,, si aceasta ipostaza de victima, pe care incerci sa o aperi. Scrie pe toti peretii in facultate pana cand trebuie platita taxa si care sunt consecintele neachitarii ei. Cel mai probabil, respectiva nu a platit taxa pentru ca a fost comoda sau pentru ca a uitat si s-a gandit ca o poate plati in ziua examenului. E greu de crezut ca, desi stia ca are de platit ultima taxa, a facut rost de bani exact in ziua examenului.

karina, Universitatea Nicolae Titulescu nu e o societate de binefacere si nici studentii ei nu sunt niste oameni oropsiti de soarta. Putini sunt cei cu probleme financiare atat de grave incat taxa sa fie o problema pentru ei si, culmea, acestia achita de obicei la timp taxele, pentru a evita penalizarile.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde demy » Mie Iun 06, 2007 9:46 am

tind sa cred ca intrebarea mea a fost destul de clara... nu cred ca e cazu sa ne apucam sa presupunem care au fost motivele pentru care nu am platit`o la timp si nici nu cred ca este locul sau momentul sa fiu judecata pentru fapta mea... pentru ca e treaba mea. as fi apreciat daca v`ati fi rezumat la simpla intrebare fara alte discutii suplimentare.
demy
Student
Student

Mesajde angemon » Joi Iun 07, 2007 9:47 am

stai linistita si nu o lua personal in legatura cu ei 2...ei doar aveau motiv de cearta, oriqm o fac pe ce post se poate, oricare ar fi fost motivele din pacate adevarul este ca ai restanta, iar taxa trebuie platita cat mai curand posibil, pt ca daca nu iei toate examenele nu-i bai ca treci in anul urmator, dar daca nu platesti taxele atunci poti incepe sa-ti pui si problema asta...but try 2 think pink :D :colors:
angemon
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Joi Iun 07, 2007 8:18 pm

am platit taxa si m`am invatat si minte pt viitor. nu vad de ce se da cu presupusul in legatura cu motivul pt care nu o platisem...nu consider ca e o pb care sa priveasca pe cineva. evident ca am platit taxa si asta e : am restanta. sincer as fi apreciat mai mult decat raspunsuri in care sa fiu judecata fara nici un drept un raspuns strict la intrebarea mea, as fi apreciat si mai mult unul folositor, cum ar fi de ex ca CEI CARE NU AU PLATIT SI AU FOST DATI AFARA AU DAT A2A ZI.
demy
Student
Student

Mesajde angemon » Vin Iun 08, 2007 10:25 pm

da chiar stii cumva daca au mai fost primiti in sesiunea asta cei care nu achitasera?
angemon
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Sâm Iun 09, 2007 6:43 am

da angemon... a spus o secretara ca au dat a2a zi cu cei de la id. am intrebat in ziua examenului toate secretarele de mai multe ori daca se mai da in sesiunea asta si mi`au raspuns ca nu... aparent ulterior s`au razgandit... oare o fi picat cineva exam sau dau singura ? :drunken:
demy
Student
Student

Mesajde angemon » Sâm Iun 09, 2007 7:13 am

pey ce examen nu ai putut da?
angemon
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Sâm Iun 09, 2007 7:15 am

examenu la info. ideea e ca nu am stiut si nici secretarele nu mi`ai spus cand am intrebat ca se poate da si cu cei de la id.
demy
Student
Student

Mesajde angemon » Sâm Iun 09, 2007 10:00 am

daca e la info e simplu...du-te la prof si explica-i situatia, te va intelege si daca vrei sa fi sigura mai pune putin si de la tine, oriqm profu e de treaba si s-ar putea sa mai poti...tot ce trebuie este sa mai aiba el examene pe la alti ani sau ceva de genul asta...asa ca bafta :P
angemon
Baby Student
Baby Student

Mesajde morpheusdj » Mie Iun 13, 2007 8:44 am

N-a fost intentia mea sa te judec, era doar o simpla explicatie pentru respectiva ,,eminenta cenusie,,. N-am nici cel mai mic interes pentru motivele pentru care nu ti-ai platit taxa.

Totusi, e important sa-ti platesti taxele, sunt de obicei foarte stricti cand e vorba de taxe, ceea ce e exagerat in unele cazuri. Ar fi fost normal sa existe un program prin care sa poti cere o reesalonare, o prelungire a termenelor sau macar posibilitatea sa dai examenele si, apoi, daca platesti taxa, sa primesti notele care ti se cuvin.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Înapoi la Drept