de morpheusdj » Mie Iun 06, 2007 7:02 am
Karina, aici ai cam depasit masura. Incearca sa fii rationala, eu inteleg ca esti abia anul I, dar cred ca stii si tu ca in viata totul se plateste.
Nimic nu e gratis, cu atat mai mult facultatea sau studiile. Deci, taxele la facultate se platesc cand trebuie platite, nu cand ai bani. Daca nu ai bani, incerci sa faci rost, daca nu poti sa faci rost, stai acasa, e simplu. Oarce cum ar fi sa dai examene cand are profesorul chef, sau sa ti se afiseze rezultatele prin august, cand are profesorul timp de corectat?
Hai sa incercam sa depasim mentalitatile astea ,,comode,, si aceasta ipostaza de victima, pe care incerci sa o aperi. Scrie pe toti peretii in facultate pana cand trebuie platita taxa si care sunt consecintele neachitarii ei. Cel mai probabil, respectiva nu a platit taxa pentru ca a fost comoda sau pentru ca a uitat si s-a gandit ca o poate plati in ziua examenului. E greu de crezut ca, desi stia ca are de platit ultima taxa, a facut rost de bani exact in ziua examenului.
karina, Universitatea Nicolae Titulescu nu e o societate de binefacere si nici studentii ei nu sunt niste oameni oropsiti de soarta. Putini sunt cei cu probleme financiare atat de grave incat taxa sa fie o problema pentru ei si, culmea, acestia achita de obicei la timp taxele, pentru a evita penalizarile.
Noi sa fim sanatosi