Referat Isdr

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

Referat Isdr

Mesajde Laura » Vin Apr 20, 2007 9:37 am

....stie cineva cum ar trebui sa arate referatul la isdr?...asezarea in pagina....fonturi...etc?.. :flower:
Laura
Baby Student
Baby Student

Mesajde krlita » Lun Apr 23, 2007 2:37 pm

Am inteles k ref de isdr trebuie sa indeplineasca aceleasi cerinte de tehnoredactare ca si cele prevazute pentru ref de la sesiunea stiintifica, asa k le gasesti la pagina principala, sectiunea "sesiunea de comunicari 2007", prin josul paginii.
"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia omeneasca, iar de primul nu sunt inca sigur."
krlita
Baby Student
Baby Student

Mesajde pewee » Mar Apr 24, 2007 8:13 pm

S-au dat ceva teme pentru acest referat? Le poate posta cineva aici? Care e data limita pentru predarea referatului?
pewee
Baby Student
Baby Student

Mesajde krlita » Mie Apr 25, 2007 8:42 pm

In ceea ce priveste temele, cam orice despre Nicolae Titulescu. Iar data limita este de luni, 7 mai. Referatele trebuie date profesoarei, care sigur e in fac in ziua aceea, pe la vreun seminar ( a se vedea la orar).
"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia omeneasca, iar de primul nu sunt inca sigur."
krlita
Baby Student
Baby Student

Mesajde iceking » Dum Mai 13, 2007 11:09 pm

sa nu uitati, luni 14 mai, cd-ul, referatul in forma finala si banii( 15 lei) pt cei ale caror referate vor fi publicate.
iceking
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept