Sal! E bine sa te interesezi din timp in ceea ce priveste facultatea ce vrei s-o urmezi. Si conform celor pe care le-ai auzit, da, aceasta este o universitate ff buna, cel putin ma refer la facultatea de drept, doar acolo am ceva cunostinte

Eu sunt in anul I si sunt f incantata de tot ce inseamna aceasta facultate: materii, profesori, conditii... Profesorii sunt aceiasi ca la stat, asa k singura diferenta ar reprezenta-o taxa, care inseamna totusi un efort, mai ales pt parinti. Cartile de drept oricum sunt destul de scumpe, dar dak nu tii neaparat sa-ti faci o bibliotek proprie, poti sa le imprumuti de la colegi si sa le tragi la xerox. Materiile sunt destul de grele, mai ales incepand cu anul 2, dar nu trebuie sa te sperie volumul cartilor. In legatura cu invatatul, depinde de ritmul fiecaruia si de noroc. La unele materii se poate invata doar in sesiune, la altele nu, sau cel putin nu e indicat (ma refer aici la dreptul civil si la roman). Sper k te-am ajutat cat de cat. Dak mai ai intrebari, forumul iti sta la dispozitie. Bafta la bac!

"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia omeneasca, iar de primul nu sunt inca sigur."