Molcut vs Chis

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

Molcut vs Chis

Mesajde iceking » Joi Mar 01, 2007 9:30 pm

sunt si eu curios: care dintre cei doi vi se pare mai bun ca prof, cursul caruia va facea placere mai multa?
iceking
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Joi Mar 01, 2007 11:02 pm

eu nu am putut sa raman la cursu de isdr, am stat sapt trecuta si nu s`a facut. poti sa imi spui tu cam cum a fost, te rog?
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!
demy
Student
Student

Mesajde ania » Vin Mar 02, 2007 2:53 pm

mey chis e de 1000 d ori mai bun dekt molcutz. e primul curs din facultate la kre am stat de placere.nici romanul nici isdr-ul nu sunt materii d kre o sa avem nevoie mai tarziu,dar cu siguranta isdr-ul e mai placut,si cu siguranta eu una prefer sa invatz isdr dekt romanul. intr-adevar se pica mult mai mult la isdr dekt la roman,asta se stie,dar se pica pt k nu mai exista frica aia,si eu consider k frik e pt prosti,k poti sa invetzi si fara sa t impinga cineva de la spate.so....isdr-ul kiar e primul curs la kre am stat de placere,si materia e una interesanta,pt cei kre au citit vreun pic la viatza lor istoria propriei tzari.BAFTA MULTA CELOR KRE NU AGREAZA MATERIA,SAU PROFUL
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde catalina » Vin Mar 02, 2007 9:21 pm

molcut e de 1000 de ori mai bun eu am facut isdr-ul cu el si a fost un super profesor...nu va lasati inselati de aparente
catalina
Baby Student
Baby Student

Mesajde iceking » Vin Mar 02, 2007 10:21 pm

si eu, sincer, sunt de parere k molcutz e mai bun dekt chis, tocmai prin stilul lui, te face sa inveti, kiar sa iti placa materia. chis este "trist", knd il vezi cum citeste din pripriul lui curs ce trebuie sa predea. istoria este o materie interesanta, fie ea a romaniei sau universala...o invat de placere, dar nu din cauza profului...pe knd la roman invatatm de placere dar si de "dragul" profului.

asta e, eu unul l-as fi vrut pe molcutz
iceking
Baby Student
Baby Student

Mesajde ania » Sâm Mar 03, 2007 8:54 am

mai intai spui k invatzai de frica la roman,si dupa spui k invatzai de placere:)) in fine, nu o sa ma contrazic cu adeptii lui Molcutz, eu sunt fericita k n-o sa l mai vad pe Molcutz niciodata. Totusi avem majoritatea in jur de 20 de ani,nu cre k mai tre sa stea nimeni cu paru` pe noi sa invatzam,dak vrem sa invatzam bine,dak nu, tot bine.
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde iceking » Joi Mar 08, 2007 11:40 pm

la inceput de frik, apoi de placere. e posibil sa ne mai vedem cu molcutz;)
iceking
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Sâm Mar 10, 2007 10:08 am

cu ce ocazie? btw, care a fost marti faza la isdr la curs? (am plecat dupa prima ora si am inteles ca nu o sa le fie prea bine alora care au plecat ???) ??? :scratch:
demy
Student
Student

Mesajde iceking » Sâm Mar 10, 2007 12:02 pm

nu a zis nimic, doar k a facut prezenta la o grupa si din vreo 13 erau doar 4. a zis doar k prezenta conteaza si k se va tine cont atat
iceking
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Sâm Mar 10, 2007 12:39 pm

intamplator prezenta a facut`o tocmai la grupa mea :banghead: si sincer, il preferam pe molcut pt cum preda.... ma rog... sper sa ai dreptate si sa nu fie o pb prea mare faptu k am plecat.
demy
Student
Student

Înapoi la Drept