Cursul de drept Umanitar

Centrul de Studii de Drept Umanitar

Cursul de drept Umanitar

Mesajde Ali » Vin Feb 16, 2007 11:12 am

Pentru cei care sunt anul 3, si nu numai, in acest nou semestru aveti posibilitatea sa participati la cursul de Drept Umanitar.In cadrul acestui curs o sa vizionam filme pe care mai apoi le vom comenta impreuna, vom face simulatii, veti avea posibilitatea sa va intalniti cu persoane care lucreaza in Organizatii internationale sau nationale.
Primul curs se va desfasura joi(22.02) incepand de la ora 12, va sfatuiesc sincer sa veniti in numar cat mai mare, daca nu o sa va atraga Dreptul Umanitar cel putin o sa vedeti un film artistic interesant :happy1: .Insa, daca o sa gasiti aceasta ramura a dreptului international ca fiind pe gustul vostru va invitam cu drag sa frecventati cursul in continuare si sa faceti parte din grupul de studenti si masteranzi care alcatuiesc factorul uman al Centrului De studii de Drept Umanitar(pentru mai multe informatii despre centru puteti accesa adresa http://csdu.univnt.ro )
:wav: Va asteptam
Ali
Baby Student
Baby Student

curs de drept international umanitar...

Mesajde iolanda21 » Vin Ian 11, 2008 9:14 am

sunt studenta la academia militara din sibiu, academia fortelor terestre "nicolae balcescu". am lucrarea de licenta din diu, mai exact "obiectul diu- privire speciala asupra conflictelor destructurate". as putea sa stiu: pot sa intru in posesia unor cursuri de la aceasta facultate?
daca se poate raspuns la iolanda_cr@yahoo.com
multumesc anticipat!
iolanda21
Baby Student
Baby Student

Înapoi la CSDU