Examenul de Drept International Umanitar pentru studentii 3

Centrul de Studii de Drept Umanitar

Examenul de Drept International Umanitar pentru studentii 3

Mesajde Ali » Mar Mai 13, 2008 10:23 am

Sambata 17.05 la ora 8 va avea loc examenul de IHL pentru studentii de anul 3, la CSDU care se afla la etajul 1 fata in fata cu Amf. 5. Va rugam sa fiti prezenti acolo de la ora 8 fix deoarece totul o sa decurga relativ repede asa ca nu stim cand va vine randul. Inca nu stim in ce ordine veti intra dar cel mai probabil va fi in ordinea grupelor 1-6.

Nu o sa fie un examen greu si o sa aveti posibilitatea chiar sa va distrati cu conditia sa cercetati bine topicul pe care il aveti abordat in speta.

Daca dupa ce ati citit considerati ca aveti nevoie de mai multe materiale puteti consulta www.icrc.org unde sunt impresionant de multe articole pe orice tema, sau ne puteti adresa intrebari noua pe acest forum.

Spor la invatat.
Ali
Baby Student
Baby Student

Mesajde Dan » Mar Mai 13, 2008 12:04 pm

Ziua buna,

Incerc sa gasesc semnatarii conventiei de la Geneva, ma puteti ajuta va rog cu o indrumare.

Multumesc,
Dan
Dan
Baby Student
Baby Student

dear ali

Mesajde maya_drept » Mar Mai 13, 2008 6:45 pm

Alexandra, ar cam fi o mica problema la faza cu intrarea la examen in ordinea grupelor.Grupurile nu au fost facute exclusiv din studentii unei anumite grupe.De exemplu, grupul meu este alcatuit din 2 studenti de la grupa 4 si 2 studenti de la grupa 3.

Presupun ca sunt multi cu aceasta problema.Ce e de facut?In plus, initial s-a zis ca intram in ordinea numarului de la speta!

P.S. Doamna Jarka a zis ca deadline-ul pentru concurs a fost saptamana trecuta, miercuri, pe 7 mai.Pana la urma cand a fost sau este acel deadline pentru concurs?Eu am fost muscata de caine luni seara si de atunci am fost la spital si abia miercuri am aflat ca nu sunt intrebarile cuprinse in mail.Deci...?

Apropo, legat de examenul de sambata, tu si Marius sa aveti mila de noi!!!! Te pup si ms de informatii :cheers:
maya_drept
Baby Student
Baby Student

Mesajde Ali » Mar Mai 13, 2008 7:29 pm

http://www.icrc.org/web/eng/siteeng0.ns ... n_treaties Acesta este site-ul pe care poti gasi lista cu statele parti la cele mai importante conventii de drept umanitar.
Insa pentru cultura ta de drept toate statele din lume din acest moment sunt semnatare ale Conventiilor de la Geneva in numar de 194.
Ali
Baby Student
Baby Student

Mesajde Ali » Mar Mai 13, 2008 7:39 pm

Asa in legatura cu preselectia pentru Concurs chiar azi am ales echipa ce va pleca la Born cel putin in faza ei incipienta. Adica nu este batuta in cui formula, in caz ca cei selectati nu se vor prezenta la intalniri sau nu vor invata se va putea modifica componenta echipei. Insa mai sunt si alte concursuri la care inca nu s-a stabilit echipa as aca daca vei veni in continuare la intalniri poate vei participa la alt concurs.

Nu stim ordinea grupelor insa asta trebuie sa fie cea mai mica grija a voastra, de dat examenul tot il veti da.

In ceea ce priveste examenul scopul nostru nu este sa va incurcam ci sa va ajutam dar daca nu o sa invatati degeaba o sa avem noi bune intentii .
Ali
Baby Student
Baby Student

scuturi umane

Mesajde mircea » Vin Mai 16, 2008 5:51 pm

ceva despre scuturile umane?
fortza steaua :)
mircea
Baby Student
Baby Student

Înapoi la CSDU