Internetul in camin

Internetul in camin

Mesajde Bulinutza » Joi Aug 17, 2006 11:33 pm

E posibil ca anul universitar 2005 - 2006 sa fie echivalent cu anul universitar 2006- 2007? Sunt studenta in anul I si proaspat proprietar al unei camere in acest camin studentesc . Cand m-am cazat am aflat, spre dezamagirea mea, ca ink nu exista internet in camin, desi pe site se spune ca :" La inceputul anului universitar 2005-2006 se va conecta la Internet intregul camin." Ce sa inteleg? Ar fi frumos sa se modifice acesta mica si eronata informatie, nu credeti?
Everyone is entitled to be stupid but some abuse this privilege....if u are one of them, spare me.
Bulinutza
Baby Student
Baby Student

Mesajde Bulinutza » Vin Sep 01, 2006 4:01 pm

C`mon ppl...wtf...can i get 1answer?!
Everyone is entitled to be stupid but some abuse this privilege....if u are one of them, spare me.
Bulinutza
Baby Student
Baby Student

Mesajde Audi » Sâm Sep 09, 2006 10:15 pm

iti raspund eu,tipa cu problema forumului mort dar nu pot sa-ti spun nimic concret pt ca nu stau in camin si nici nu am auzit nimic de net in anul trecut (eu sunt anul 2 acum).probabil ca o sa se rezolve pe parcursdaca mai insistati si voi.sorry dar alte info nu am.bafta
Audi
Baby Student
Baby Student

Mesajde Bulinutza » Dum Sep 10, 2006 10:36 pm

Mersi tipo, e bine mkr k a raspuns cineva, o sa insistam, iti dai seama ...facem greva ! :angel11:
Bulinutza
Baby Student
Baby Student

Mesajde dice » Mar Sep 22, 2009 6:18 pm

Salut. As vrea sa stiu daca s-a rezolvat problema cu internetul in camera pentru ca traim in secolul 21 unde totul se invarte in jurul lui.
dice
Baby Student
Baby Student

Internet Camin

Mesajde Ada » Mar Sep 22, 2009 7:12 pm

Eu sunt anu 2 si in primul an am stat in camin si eu eram la fel de disperata pe faza cu internetu...dar nu s-a rezolvat nimik in aceasta vedere...cand am intrebat administratorul de internet, raspunsul lui a fost: "La ce iti trebuie internet sa faci video-chat??" De altfel un raspuns de acelasi tip am primit si in momentul cand am spus ca as dori sa stau intr-o camera de 2 persoane...raspunsul lui catre mama..."Doamna e mai bine in camera de 3..in camera de 2 persoane devin lesbi!" Asa ca nu va faceti mari sperante ca va fi net in camin...Va recomand net mobil de la companii gen: Vodafone, Zapp, Orange...
Ada
Student
Student

Mesajde dice » Mar Sep 22, 2009 7:22 pm

Da, dar netul de la astefel de companii este nesatisfacator avand deseori limitari de download. Cand am hotarat sa stau in acest camin am crezut ca fac o alegere buna insa lipsa internetului este un neajuns foarte mare. Nu cunosti studenti ce stau in camin si sa fi incercat sa faca o retea intre ei prin care mai apoi sa se conecteze la net? Despre cabluTV ce stii? Ce taxa se plateste si cam ce posturi se prind?
dice
Baby Student
Baby Student

Mesajde Ada » Mie Sep 23, 2009 9:50 am

Din cate stiu eu,niste baieti cik ar fi tras fir de la blocurile de langa camin si era net odata, dar le-au taiat firele cei de la camin si le-au dat nush ce penalizare pe motiv ca nu au voie sa puna nimik pe peretii caminului, mai ales ca mai marii caminului nu erau informati despre acest aspect...acum nu te gandi ca dak l-ar fi intrebat, el ar fi zis da....Iar in ceea ce priveste cablu Tv...Nu este...Eu am stat in camera cu o colega care avea Tv dar si-a adus antena, din acelasi motiv...nu ai voie sa tragi fire de cablu din exterior pe camin...Acum poate s-a mai schimbat ceva...desi nu cred...administratorul ala e tare comunist...Poti totusi sa te interesezi pe la camin...
Ada
Student
Student

Mesajde dice » Joi Sep 24, 2009 12:48 am

Suntem in secolul 21 si mi se pare inadmisibil sa nu ai dreptul la cabluTV si la o conexiune la internet decenta. Sunt dezamagit.
dice
Baby Student
Baby Student

Mesajde Crok » Dum Aug 01, 2010 6:34 am

nici acum in momentul de fata nu au internet? oricum se poate rezolva cu un modem usb si ei si ieftin.
Inteligenţa este aroganţă educată!
ECTS - Anul I
Crok
Baby Student
Baby Student

Mesajde Unul » Mar Aug 23, 2011 12:23 am

Nu exista modem in momentul de fata in camin, intr-adevar un modem poate rezolva problema.
Unul
VIP
VIP

Înapoi la Generalitati