Am ajuns miercuri la cursul de Finante corporatiste (corporative ar suna mai romaneste, nu?) si joi la cursul de Asigurari Sociale...
La Finante nu vom da examen

, ci un referat in baza temelor propuse de dna profesoara (care e foarte de treaba, linistita si intelegatoare); cartea este in format electronic si va fi transmisa din "usa in usa"; prezenta nu se face (cel putin la curs); data viitoare vom face si cursul si seminarul, ambele se tin si in alte zile, dar nu mai stiu exact cand...
Din auzite am aflat ca nici la engleza nu vom da examen

- se va face un proiect in baza materialelor pe care le tragem la xerox... prezenta nu se face, vine doar acela care are nevoie de perfectionarea englezei, dar care deja are o baza formata...
Nu stiu nimic de macroeconomie, caci nu pot ajunge la orele mai devreme de 18:00, stie cineva ceva?
La asigurari sociale invatam sa scriem dictare:) primul curs a fost despre tipul sistemelor de asig in lume, destul de plictisitor, cu multe cifre, dar mai ales cu niste constructii verbale interminabile... proful are un glas bun pentru "povestea de seara"

, pare a fi de treaba, dar nu se stie... nu a spus nimic de prezenta/examen/bibliografie/etc.
cam atat... mai scrieti si voi ce mai auziti si ce mai cunoasteti... as aprecia o scanare a primului curs de macroeconomie sau cel putin sa stiu ce s-a facut la acel curs...