Master Finante Asigurari - an I

Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

Master Finante Asigurari - an I

Mesajde benea » Lun Oct 20, 2008 9:03 am

Buna,

Sa ne cunoastem si noi :geek: Eu sunt Denis si ma gasiti la id de mess: deniszinenco

Pentru cei care sunt anul I la master de Finante si Asigurari si in special pentru cei care ajung mai rar pe la cursuri, propun sa scriem aici toate informatiile utile de care dispunem...

Stie careva ce profi sunt la master? Se tine cont de prezenta, etc?
benea
Baby Student
Baby Student

seminarii

Mesajde alynacristyna » Mar Oct 21, 2008 3:24 pm

Saluuut. Am citit pe undeva pe aici ca seminariile se vor tine abia incepand cu saptamana viitoare. este adevarat??
alynacristyna
Baby Student
Baby Student

Mesajde valica » Mar Oct 21, 2008 7:10 pm

Ai citit bine . Seminariile vor incepe din data de 27 octombrie 2008.
valica
Baby Student
Baby Student

Mesajde alynacristyna » Mie Oct 22, 2008 8:16 am

valica scrie:Ai citit bine . Seminariile vor incepe din data de 27 octombrie 2008.

Ok...mersiii!
alynacristyna
Baby Student
Baby Student

Mesajde benea » Mie Oct 22, 2008 12:11 pm

Am fost la deschiderea anului universitar... ce sa spun, nu m-a impresionat... conducatorul masterului, prof Olteanu, s-a dat mare si tare cu cei 37 de ani in domeniul bancar si cu cartile sale superdestepte si care merita fiecare banutz din cele 700 si ceva de mii cat e pretul lor... poate o fi ele bune si proful foarte destept, dar sa fim seriosi, oamenii care au dat o gramada de bani pe master vor sa vada lucruri concrete, nu vorbe de lauda in van...

in privinta examenelor - vor fi grila, 100-120 de intrebari, jumatate din ele aplicatii; grilele nu necesita rezolvare, doar raspuns corect;

lucrarea de disertatie tre sa fie de 50-70 pagini, structura exact ca la lucrarea de licenta... cei de la master de 1 an tre sa aleaga deja tema de disertatie, fiind o cerere tip de completat si teme/profi disponibili; pe noi alegerea ne asteapta in toamna anului viitor... lucrarea de disertatie se sustine oral, fara examen scris, dar pana ajungem noi la sfarsitul masterului sigur se schimba cate ceva...

profii de la master predau atat cursul, cat si seminarul, de fapt nu exista o diferentiere existentiala intre curs si seminar, ambele tinandu-se in fata tuturor masteranzilor (da,da! nu ne-au impartit pe grupe! suntem o turma mare!)

by the way, exista unii care nu au achitat taxa de master, pentru ei limita este de 30 octombrie, iar dupa aia "hit the road, Jack, and don't you come back no more!"...

PS: ne vedem joi la finante corporatiste
benea
Baby Student
Baby Student

Mesajde alynacristyna » Mie Oct 22, 2008 12:18 pm

benea scrie:Am fost la deschiderea anului universitar... ce sa spun, nu m-a impresionat... conducatorul masterului, prof Olteanu, s-a dat mare si tare cu cei 37 de ani in domeniul bancar si cu cartile sale superdestepte si care merita fiecare banutz din cele 700 si ceva de mii cat e pretul lor... poate o fi ele bune si proful foarte destept, dar sa fim seriosi, oamenii care au dat o gramada de bani pe master vor sa vada lucruri concrete, nu vorbe de lauda in van...

in privinta examenelor - vor fi grila, 100-120 de intrebari, jumatate din ele aplicatii; grilele nu necesita rezolvare, doar raspuns corect;

lucrarea de disertatie tre sa fie de 50-70 pagini, structura exact ca la lucrarea de licenta... cei de la master de 1 an tre sa aleaga deja tema de disertatie, fiind o cerere tip de completat si teme/profi disponibili; pe noi alegerea ne asteapta in toamna anului viitor... lucrarea de disertatie se sustine oral, fara examen scris, dar pana ajungem noi la sfarsitul masterului sigur se schimba cate ceva...

profii de la master predau atat cursul, cat si seminarul, de fapt nu exista o diferentiere existentiala intre curs si seminar, ambele tinandu-se in fata tuturor masteranzilor (da,da! nu ne-au impartit pe grupe! suntem o turma mare!)

by the way, exista unii care nu au achitat taxa de master, pentru ei limita este de 30 octombrie, iar dupa aia "hit the road, Jack, and don't you come back no more!"...

PS: ne vedem joi la finante corporatiste

Uau, cate informatii...chiar ca e bun forum-ul asta, mai alesc ca majoritatea lucram si nu vom ajunge mereu la cursuri. Ne vedem joi.
alynacristyna
Baby Student
Baby Student

Mesajde scarlet_andra » Joi Oct 23, 2008 2:21 pm

daca seminariile se tin de saptamana viitoare,cursurile se fac nu,nu?
adica nu avem surprize sa ne ducem si sa nu se faca ,nu? :)
scarlet_andra
Baby Student
Baby Student

Mesajde benea » Sâm Oct 25, 2008 8:07 pm

Am ajuns miercuri la cursul de Finante corporatiste (corporative ar suna mai romaneste, nu?) si joi la cursul de Asigurari Sociale...

La Finante nu vom da examen :cheers: , ci un referat in baza temelor propuse de dna profesoara (care e foarte de treaba, linistita si intelegatoare); cartea este in format electronic si va fi transmisa din "usa in usa"; prezenta nu se face (cel putin la curs); data viitoare vom face si cursul si seminarul, ambele se tin si in alte zile, dar nu mai stiu exact cand...

Din auzite am aflat ca nici la engleza nu vom da examen :cheers: - se va face un proiect in baza materialelor pe care le tragem la xerox... prezenta nu se face, vine doar acela care are nevoie de perfectionarea englezei, dar care deja are o baza formata...

Nu stiu nimic de macroeconomie, caci nu pot ajunge la orele mai devreme de 18:00, stie cineva ceva?

La asigurari sociale invatam sa scriem dictare:) primul curs a fost despre tipul sistemelor de asig in lume, destul de plictisitor, cu multe cifre, dar mai ales cu niste constructii verbale interminabile... proful are un glas bun pentru "povestea de seara" :sleepy2: , pare a fi de treaba, dar nu se stie... nu a spus nimic de prezenta/examen/bibliografie/etc.

cam atat... mai scrieti si voi ce mai auziti si ce mai cunoasteti... as aprecia o scanare a primului curs de macroeconomie sau cel putin sa stiu ce s-a facut la acel curs...

:rr:
benea
Baby Student
Baby Student

Mesajde DODI » Mie Noi 05, 2008 7:06 pm

BUNA!!!
AM PICAT SI EU...PE AICI PE LA MASTER FA....
CINE IMI POATE DA SI MIE UN MAIL CU ORARUL DE LA MASTER FA?
HABAR NU AM CAND SA MA PREZINT SI EU PE LA ORE..NU STIU NICI CE MATERII AM...NIMIC!!! CINE MA POATE AJUTA ..POATE MA CONTACTEAZA SI PE MINE PE..RODICAFREE@YAHOO.COM
DODI
Baby Student
Baby Student

Mesajde benea » Joi Noi 06, 2008 9:49 am

benea
Baby Student
Baby Student

Helllo!

Mesajde ginamaria » Mie Noi 12, 2008 10:03 am

Sunt noua pe forum si am o rugaminte la voi: eu nu am reusit sa ajung pana acum la fac, si nici nu stiu cand voi ajunge din cauza job-ului :pale: ... mai informati-ne si pe noi cu ce se mai intampla pe acolo, mai ales pe la seminarii...
M-ar interesa daca prezenta la seminar este obligatorie, si daca da, cat putem sa absentam maxim(daca exista asa ceva la ei).
Benea(daca am zis bine), ati facut rost de cartile alea in format electronic pana acum? Sau alte cursuri?
Pe curand! :salute:
ginamaria
Baby Student
Baby Student

Mesajde benea » Mar Dec 02, 2008 6:01 pm

am cartea de finante in format electronic... cine o vrea sa-mi lase adresa de mail. la facultate nu am mai fost si nici nu stiu ce s-a mai facut... stiu ca trebuia de semnat un contract de scolarizare la secretariat pana la 01.12.08, daca nu ati facut-o, ar trebui sa va grabiti
benea
Baby Student
Baby Student

SALUT!!!

Mesajde DODI » Lun Dec 08, 2008 8:45 am

BUNA DENIS...TE ROG POTI SA MI DAI SI MIE CARTEA?
ADRESA MEA ESTE SCARLATRODICA@YMAIL.COM
DODI
Baby Student
Baby Student

SALUT!!

Mesajde DODI » Joi Dec 18, 2008 8:58 am

DRAGI COLEGIIIII, CE FACEM CU EXAMENELE?
NU ARE NIMENI O BIBLIOGRAFIE , SB DE REFERATE...CEVA..
CINE ARE SA IMI DEA SI MIE ..PLS!!
DODI
Baby Student
Baby Student

examene

Mesajde scarlet_andra » Vin Dec 19, 2008 1:49 pm

Buna,

Am vazut pe site-ul facultatii ca examenul de Macroeconomie este programat pentru ora 16:00 ,dar tin minte ca profu a zis ora 18:00. Pana la urma acre este ora? Are cineva cursurile si seminariile scanate sau poate sa mi le imprumute ca sa le pot xeroxa, plsss.

Legat de Legislatie in asigurari si Sisteme de asigurari sociale stie cineva ce anume se va da la examen si de unde trebuie sa invatam?

Multumesc anticipat
scarlet_andra
Baby Student
Baby Student

Mesajde truscairina » Vin Dec 19, 2008 10:31 pm

vreau si eu cartea aia pe mail .... truscairina@yahoo.com
daca aveti ceva informati despre examene, cursuri, seminarii, carti va rog sa le postati sau sa mi le trimiteti si mie intrucat nu am reusit sa ajung la facultate si nu am nimic si pe 5 incep examenele ...
multumesc si astept aspuns
truscairina
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Finante si Asigurari