Buna! A inceput cineva masterul anul acesta la management financiar bancar si bursier?
Daca stie cineva orarul va rog sa il atasati pe forum. Multumesc!
Festivitatea de deschidere a noului an universitar pentru programul de master Management Financiar Bancar Ĺi Bursier este programatÄ miercuri, 17 octombrie 2007, orele 16:00 ĂŽn Amfiteatrul 6 (etaj 2).
Cursurile sunt miercuri si joi de la 16:30 la 20:30,iar marti,de la 17:00 la 21:00 sunt doua serii de consultatii pentru lucrarea de disertatie (fiecare serie dureaza 2 ore)
buna! sunt noua pe aici, si m-am inscris si eu anul acest la master.
din pacate nu am apucat pana acum sa ajung pe la cursuri, a fost cineva de pe aici?
cum sunt? cum sunt profii, cum sunt examenele? ce stiti?
v-as fii foarte recunoscatoare pt raspunsuri.
plsss!!!
ma poate ajuta si pe mine civeva cu info despre cursuri -dak s-au facut sapt trecuta si dak le are cineva - in cazul in care s-au facut, profi - cum sunt, lucrare de disertatie - pana cand/unde se fac inscrierile...etc
Hello!
Eu am fost ieri la facultate si am aflat ca pana pe 31.10.2007 trebuie sa ne alegem tema lucrarii de disertatie (vezi http://www.univnt.ro/upload/licenta/fb/ ... grafie.doc) si profesorul coordonator.
Trebuie sa completam o cerere tip si un fel de contract... Daca stie cineva mai mult asteptam detalii.
Are cineva idee care ar fi repercursiunile micul fapt ca nu am depus cererea pentru lucrarea de Disertatie? Dincauza jobului cred ca voi ajunge joi pe 6 decembrie si oare mai pot sa depun atunci?
salut ...sunt aici din cei care au putut sa ajunga pe la ultimile seminarii din 2007..daca da! pls spuneti-ne cam ce subiecte sa parcurgem pentru examen..ca se pare ca asta s-a discutat ....multam ..un an cat mai bun
Hello,
poate sa ma ajute si pe mine cineva cu manualele din care trebuie sa invatam pentru examene? o bibliografie ceva, poate niste cursuri?va multumesc anticipat