atentie cu disertatia la Traian Dima

Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

atentie cu disertatia la Traian Dima

Mesajde fry » Lun Aug 30, 2010 10:27 pm

Aviz celor care vor sa sustina disertatia la dreptul drogurilor:

Am facut lucrarea la domnul Traian Dima, tema lucrarii "Criminalitatea organizata si traficul de stupefiante: organizarea, finantarea si combaterea traficului ilicit de droguri ". Lucrarea era buna, informatiile au fost luate printr-o cunostiinta de la DIICOT. Am lucrat la ea timp de 2 luni, sistematic, cu simt de raspundere.

Reactia domnului Dima la sustinere: ,, Nu iti accept disertatia pentru ca nu m-ai vizitat destul. Iei nota 4 si te prezinti la anul, dupa ce discutam mai mult" (citez exact cuvintele domniei sale). A fost nevoie de o iesire nervoasa din partea mea, de refuzul meu de a parasi sala si de o prezentare cu de-a sila, pe tupeul meu, pentru ca ceilalti doi profesori din comisie sa poata vedea ca lucrarea mea este buna. Dupa ce am terminat prezentarea, colegii domnului Dima (domnul Dobrinoiu si domnul Chis) au insistat ca este buna si ca trebuie sa trec. Lovindu-se de refuzul raspicat al domnului Dima, am fost trimis pe hol sa astept. Dupa nici 10 minute, domnul Dima a iesit pe hol, a venit la mine, mi-a spus ca am luat 8 si a plecat. Stresant mod de a sustine o disertatie, nu?

Ca sa inlatur orice banuiala ca nu mi-as fi dat interesul la orele domnului profesor, adaug urmatoarele: in timpul anului am fost la 90% din orele domnului Dima iar in examenul oral sustinut cu el am luat 10. Pana si aici pe forum am postat cursurile sale, la cererea unui coleg. Printre altele, in lucrare erau descrise principiile operationale dupa care DIICOT-ul se ghideaza in prezent pentru combaterea traficului de stupefiante, iar studiul de caz era efectuat pe o grupare organizata specializata in trafic de heroina ce cuprindea mai mult de 25 persoane. Totul original, nici macar un copy/paste nu am dat.

Asadar, atentie mare daca veti face lucrarea la Traian Dima. Intamplari de acest gen au mai avut loc si in anii trecuti.

Bafta tuturor.
fry
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Stiinte Penale