intrebare

Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

intrebare

Mesajde juristcristina » Mar Sep 29, 2009 9:18 am

Buna tuturor

Vreau sa ma inscriu si eu la master Univ.N Titulescu stie cineva daca este acreditata si unde pot gasi actul normativ?

:cheese:

MUltumesc!
juristcristina
Baby Student
Baby Student

Mesajde Alina. » Mar Sep 29, 2009 10:07 am

poti intra pe www.aracis.ro si vei gasi ceea ce te intereseaza.
http://www.aracis.ro/uploads/394/master_institutii_particulare.pdf
Ultima oară modificat de Alina. pe Mie Sep 30, 2009 10:54 am, modificat 1 dată în total.
Alina.
Baby Student
Baby Student

multumesc

Mesajde juristcristina » Mar Sep 29, 2009 11:21 am

multumesc de raspuns

dar stii cumva este obligatorie prezenta la cursuri?????
juristcristina
Baby Student
Baby Student

Mesajde Alina. » Mie Sep 30, 2009 10:49 am

Nu stiu nimic de prezenta, cursurile se tin dupa amiaza, incepand cu ora 16.00. Nu am fost studenta la aceasta universitate, am fost la vecini. :)
Alina.
Baby Student
Baby Student

Mesajde fry » Dum Dec 27, 2009 10:12 pm

Prezenta este "obligatorie" in limita bunului simt. Daca ai cateva prezente la fiecare curs / seminar nu cred ca vei intampina nici un fel de problema in a sustine examenele. Cel putin, cam asta a fost mesajul transmis de profesori (eu m-am dus aproape zilnic pana acum). Din ce mi-am dat eu seama, cam 3-4 prezente la fiecare profesor sunt suficiente ca sa arate ca te-ai interesat cat de cat.

Ca fapt divers, suntem vreo 105 persoane inscrise la master, dintre care maxim 40 au venit pana acum. Asadar... daca ai cateva prezente, e de ajuns. Deasemenea, profesorii nu comenteaza absolut nimic daca intri dupa ei, indiferent daca este primul sau al doilea curs. Domnul Neagu chiar lasa usa deschisa ca sa nu mai bata lumea
fry
Baby Student
Baby Student

Persoana Juridică

Mesajde Dumitru » Vin Apr 02, 2010 9:19 pm

Bună! Cine poate să ma ajute la careva aspecte ale persoanei juridice ca subiect în procesul penal? Voi fi foarte reconuscător!!! (adresa mea în SKYPE ” dyker12 ”)
Dumitru
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Stiinte Penale